Tickets

De tickets voor Oude Bekenden – 23 mei 2020 zijn UITVERKOCHT😍

Het Coronavirus is niet lief😔

Allereerst willen wij namens Oude Bekenden alle medeleven uitspreken naar de Corona (COVID-19) slachtoffers en heel veel power zenden naar de hulpverleners die dag en nacht werken om iedereen weer gezond te krijgen.💪

Uiteraard volgen wij de richtlijnen en maatregelen van het RIVM/Rijksoverheid en staat de volksgezondheid van iedereen boven aan!

Na de persconferentie van gisteren kunnen we concluderen dat Oude Bekenden – 23 mei 2020 niet door kan gaan.
Wij kijken nu samen met Gemeente Heerlen naar een mogelijke nieuwe datum. Deze datum willen wij begin juli bekendmaken. Helaas kunnen we niet in een glazen bol kijken en weten we niet vanaf wanneer evenementen weer mogen plaatsvinden.

De hulpverleners in Nederland doen er alles aan om ons weer fit te krijgen. Wij gaan er alles aan doen om een top datum voor jullie te plannen. Doen jullie er alles aan om erbij te kunnen zijn?💪

ps: Je huidige ticket blijft geldig voor de mogelijke nieuwe datum. Indien je er, na alles geprobeerd te hebben niet bij kan zijn, is restitutie van je de ticketkosten mogelijk. Hierover meer informatie begin juli.

Hou jullie taai, houd afstand, hou van elkaar ❤️

Team Oude Bekenden

OUDE BEKENDEN is verreweg het leukste tuinfeest van Limburg! Wat wordt het weer een knaller! Maak je klaar voor een extase van liefde en geluk! Lekker uit je pan tussen de fruitbomen….Heerlijk toch?

naamloos-1
Amuse Events

Neem contact op met info@oudebekenden.com